2024. július 27., szombatMa Olga napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.07.27. Olga Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Ilyen botrány régóta nem fordult elő a szépségversenyeken

Hirdetés

Ilyen botrány régóta nem fordult elő a szépségversenyeken

A hét elején Miss USA, Noelia Voigt váratlan bejelentést tett: hét hónap után lemondott a koronáról, mentális egészségének megromlása miatt. A 24 éves nő az első címvédő a verseny 72 éves történetében, aki önként lemondott posztjáról. Napokkal az első sokk után Miss Teen USA, azaz UmaSofia Srivastava is visszaadta a címét.

A 17 éves Srivastava nyilatkozatban jelentette ki szerdán, hogy személyes értékei „már nem teljesen igazodnak a szervezet irányvonalához”.

Bennfentesek azt mondják, hogy Voigt és Srivastava hónapok óta „tüskés koronát viselnek”, vaskalapos szerződések miatt némán mosolyogtak rájuk a „káros munkahelyi körülmények” ellenére.

Csúnyaságok a szépségiparban

Ez a mérgező légkör komoly aggodalomra ad okot

Hirdetés

– mondta egy, a helyzethez közel álló forrás a The […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2024/05/13/botrany-szepsegverseny-szepsegkiralyno-lemond-bantalmazas-zaklatas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Olyan ételeket szolgálnak fel a Balaton partján, hogy csak nézünk

Minden rekordot megdöntve idén a Balatoni Kör által szervezett Év strandétele versenyre 40 étellel neveztek a balatoni …