2023. június 1., csütörtökMa Tünde napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
2023.06.01. Tünde Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Trump: Ron DeSantis megcsókolhatja a szép nagy 2024-es elnöki s.ggemet

Hirdetés

Trump: Ron DeSantis megcsókolhatja a szép nagy 2024-es elnöki s.ggemet

Nem várt sokáig Donald Trump, hogy beleszálljon Ron Desantisba, Florida republikánus kormányzójába, aki magyar idő szerint csütörtök éjszaka jelentette be, hogy ő is megméretteti magát a párt 2024-es előválasztásán elnökjelölt-aspiránsként.

A napfényes állam kormányzója e kijelentését Elon Muskkal folytatott Twitter-beszélgetésben tudatta a világgal, ugyanakkor a kampányindító beszélgetést több technikai hiba is hátráltatta – a közel egyórás beszélgetésnek például közel 25 percig nem volt hangja.

A nemrég szexuális bűncselekmény miatt polgári perben elítélt Donald Trump Instagramon reagált Ron Desantis elnökjelölt-aspiránsságára – pontosabban inkább „széttrollkodta”. A Facebook anyavállalatához, a Metához tartozó közösségi oldalon

egy mesterséges intelligenciával elkészített kétperces videóban parodizálja ki Ron Desantis bejelentését.

Hirdetés

A mesterségesen generált beszélgetésen Elon Musk és Ron Desantis mellett többek között a gyakran összeesküvés-elméletek középpontjába kerülő Soros György liberális filantróp, Klaus Scwab, a Világgazdasági Fórum (WEF) alapítója és elnöke, Dick Cheney, a kétezres évek egyik legmeghatározóbb republikánus politikusa, az egykori német diktátor, Adolf Hitler, az ördög és az FBI alteregói vettek részt.

A videóban Trump csapata az online beszélgetésekre jellemző általános bakikkal parodizálta ki a valódi bejelentés technikai hibáit: a „beszélgetés” első fél percében a résztvevők azt kérdezik egymástól, hallják-e őt, míg például a mesterséges Dick Chaney beleköhög a mikrofonba. Az FBI a beszélgetés elején megkérdezi, hogy hogyan állítják meg Trumpot, amire Musk úgy reagál, hogy ez egy nyílt beszélgetés, bárki részt vehet azon – ezután az FBI lecsatlakozik a beszélgetésről.

Miközben a résztvevők köhögnek és arról beszélnek, hogy hallják-e egymást, a mesterséges Ron DeSantis folyamatosan azt kérdezi, hogy megteheti-e végre nagy bejelentését. Mire végül erre sor kerülhetne, többször megakasztják, ezért végül a legvégén idegesen arról beszél, hogy ő is elindul „kib@szott” elnökjelöltnek, amire mindenki konstatálja, hogy ezt már tudták.

Mielőtt azonban a mesterséges Musk lezárná a mesterséges intelligenciával készített beszélgetést, abban váratlanul megjelenik Donald Trump is, aki kiosztja a résztvevőket: az ördögnek azt mondja, hogy szétrúgja a seggét, Hitlernek elmondja, hogy ő már amúgy is halott, akihez lassan Dick Cheney is csatlakozik. Klaus Schwabnak és Soros Györgynek azt mondja, hogy őket le fogja […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/05/25/egyesult-allamok-republikanus-part-donald-trump-ron-desantis/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Brit munkáspárti vezető: Nagy-Britannia jövője az Európai Unión kívül van

Brit munkáspárti vezető: Nagy-Britannia jövője az Európai Unión kívül van

Sir Keir Starmer a Daily Express című radikálisan EU-szkeptikus brit napilap skóciai kiadásában közölt írásában …