2024. május 25., szombatMa Orbán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 389,00 Ft
2024.05.25. Orbán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 389,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Több száz kilogramm kokaint találtak a Lidl német üzleteiben

Hirdetés

Több száz kilogramm kokaint találtak a Lidl német üzleteiben

A kábítószer feketepiaci ára grammonként 50-80 euró lehet. A lefoglalt mennyiség értéke 10-15 millió euró vagy még ennél is több, ha a drogot egyéb anyagokkal vegyítik.

A kokainra csütörtökön lettek figyelmesek hét berlini és négy brandenburgi Lidl üzletben – közölte Christian Lanninger, a berlin-brandenburgi vám- és pénzügyőrség szóvivője a Märkische Allgemeine Zeitungnak (MAZ) adott interjúban.

A kábítószert a kiszállított banánoskartonokban, a gyümölcsök között próbálták elrejteni. 

Hirdetés

A kokaint még pénteken megsemmisítették a hatóságok. Mint írták, egyelőre nem világos, hogy melyik országból származnak a megtalált csomagok.

A kokain rendszerint Dél-Amerikából Közép-Amerikát érintve általában konténerekben jut el Antwerpen vagy Rotterdam kikötőin keresztül Európába.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2024/04/27/kokain-berlin-bananos-dobozok-nemetorszag-lidl-kabitoszer-gyumolcsok-rendorseg-drog/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Új ópiumtermelő nagyhatalom született, és a világ semmit sem tehet

Hatalomátvételüket követően a tálibok ismét betiltották a máktermesztést az addig a világpiac fő exportőrének számító …