2024. június 18., keddMa Levente napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
2024.06.18. Levente Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Tizenketten megsérültek a Qatar Airways járatán turbulencia miatt

Hirdetés

Tizenketten megsérültek a Qatar Airways járatán turbulencia miatt

Mentők vonultak ki a dublini repülőtérre, miután turbulencia miatt a Qatar Airways Dohából Dublinba tartó járatán hat utas és a személyzet tagjai közül további hatan megsérültek Törökország felett. 

Graeme McQueen, a dublini repülőtér médiakapcsolatokért felelős vezetője a Sky Newsnak azt nyilatkozta: „A Qatar Airways Dohából érkező QR017-es járata vasárnap nem sokkal 13 óra előtt biztonságosan leszállt a dublini repülőtéren”.

„A leszállás után a repülőgépet a repülőtéri rendőrség, valamint a tűzoltóság és mentőszolgálat fogadta. Hat utas és a személyzet tagjai közül hat fő megsérült, miután a repülőgép turbulenciába került Törökország felett a levegőben” – mondta. Hozzátette: a sérültek orvosi ellátásban részesülnek. 

Az esettel kapcsolatban belső vizsgálat indult.

Hirdetés

Az RTE ír közszolgálati műsorszolgáltató az utasokra hivatkozva közölte, hogy az incidens kevesebb mint 20 másodpercig tartott, de éppen akkor, amikor ételt, illetve italokat osztottak az […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2024/05/26/turbulencia-serules-mentok-dublin-qatar-airways-doha-legorveny/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kialakulóban a megegyezés, Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Ursula von der Leyen, a leköszönő Európai Bizottság elnöke várhatóan a posztján maradhat, az Európai …