2024. március 2., szombatMa Lujza napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 364,00 Ft | CHF: 411,00 Ft
2024.03.02. Lujza Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 364,00 Ft | CHF: 411,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Shani Louk brutális kivégzése a Hamász kíméletlenségének tükre

Hirdetés

Shani Louk brutális kivégzése a Hamász kíméletlenségének tükre

A 22 éves tetoválóművész önfeledten táncolt az Izrael déli részén megrendezett Supernova fesztiválon, amelyet október 7-én rohamoztak meg a Hamász Gázából kitört gyilkosai. Közel 270 fiatallal a helyszínen végeztek – emlékeztetett a Telegraph.

Shani Loukot azonban elrabolták. Hogy milyen állapotban lehetett, nem tudni pontosan. Csak azokból a felvételekből sejthető, amelyek a közösségi médiában keringtek.

Kizárólag erős idegzetűek nézzék meg azt a gondosan kitakart videót, amit a német Bild tett közzé. Shani Louk meztelenül fekszik egy furgon platóján, feje az egyik terrorista combjánál, míg annak másik társa – páncéltörővel a kezében – diadalittasan átveti lábát a nő ruhátlan testén.

Shani Louk lábai természetellenesen kifordultak, ennek ellenére ezekről, pontosabban a térdek alatti jellegzetes tetoválásokról azonosította édesanyja, aki hetekig reménykedett abban, hogy lánya túléli elrablását.

Hirdetés

Ricarda Louk kezdetben abban bízott, hogy Shani csodával határos módon életben maradt, és válságos állapotban, fejsérüléssel kezelik a Gázai övezet egyik kórházában. Az aggódó anya arra kérte a német hatóságokat, hogy haladéktalanul indítsanak mentőexpedíciót Shani kiszabadítására.

Shani Louk, one of the attendants of the music festival in Israel, who was captured by Hamas terrorists, reportedly, is alive and in critical condition in a Hamas hospital.

“We now have evidence that Shani is alive but has a serious head injury and is in critical condition…. pic.twitter.com/pVa8Y6BBwr

— Anton Gerashchenko (@Gerashchenko_en) October 10, 2023

Három hét elteltével azonban bejelentették, hogy holtan találták a fiatal nőt.

„Megszakad a szívünk” – biztosította együttérzéséről a gyászoló családot az izraeli külügyminisztérium – szerintük Shani Louk „elképzelhetetlen borzalmakat élt át”.

„Barbár állatok”

Előkerült egy koponyacsont, amely alapján azonosították az elhurcolt nőt – erről tájékoztatta az izraeli Zaka mentőszolgálat a Louk családot. Nem élhette túl a sérülést – tették hozzá.

A testrészre Izraelben bukkantak, magát a testet azonban nem találták meg. A történtekre az izraeli elnök adott magyarázatot a Bildnek adott interjúban, aki pontosította, hogy Shani Nicole Louk koponyáját azonosították.

Ez azt jelenti, hogy a barbár, szadista állatok egyszerűen levágták a fejét

– <a href="https://www.bild.de/politik/ausland/politik-ausland/israels-praesident-ueber-ermordete-shani-diese-tiere-haben-ihr-den-kopf-abgehack-85918778.bild.html" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/11/02/terror-izraelben-shani-louk-hamasz-tuszok-tuszejtes-kegyetlenseg/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

200 gyerek meghalt, börtönbe kerül a köhögés elleni szirupot gyártó cég vezetője

Két év börtönbüntetést kaptak, és 1 milliárd indonéz rúpia (63 056 dollár; 51 786 font) …