2024. március 2., szombatMa Lujza napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 364,00 Ft | CHF: 411,00 Ft
2024.03.02. Lujza Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 364,00 Ft | CHF: 411,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Milliókra perli egy nő Paul McCartney lányát egy baleset miatt

Hirdetés

Milliókra perli egy nő Paul McCartney lányát egy baleset miatt

A 31 éves Chloe Mickelborough azt állítja, hogy a Stella McCartney olaszországi bemutatótermében történt esése következtében már soha többé nem tud magassarkú cipőt hordani, ezért 100.000 fontnyi kártérítést követel a cég vezetőségétől. 

A nő egy reklámfotózáson dolgozott Stella McCartney divattervező milánói bázisán 2018-ban, amikor az emeletről az alsó szintre zuhant. Az esés során eltörte a sarkát és emiatt többszörösére duzzadt a lábfeje, majd több műtéti beavatkozásra is szorult, fájdalmai miatt pedig nem tud többé magassarkú cipőt hordani és sportolni sem.

A Stella McCartney ruházati boltlánc tulajdonosa az a divattervezőként dolgozó Stella McCartney, aki a Beatles tag Paul McCartney lánya. Az üzlet nagyon népszerű a hírességek körében, olyan A listások járnak ide, mint Melania Trump, Beyonce és az emberi jogi ügyvédnő, Amal Clooney, George Clooney felesége. A legutóbbi éves beszámolója szerint a cég forgalma 32,5 millió font volt.

Forrás: Mirror

Hirdetés

Forrás:
https://www.origo.hu/gazdasag/20231031-stella-mccartney-noi-ruhazati-bolt-karterites-baleset-labtores.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Veszélyes, vakságot okozó szemcseppeket hívnak vissza

Az FDA 26 szemcseppkészítményre adott ki figyelmeztetést, amik szemfertőzést okozhatnak, valamint megvakíthatják a fogyasztót. A …