2023. november 30., csütörtökMa András, Andor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 378,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
2023.11.30. András, Andor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 378,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Nagy a baj: véres zavargások voltak Oroszországban, lebukott a Nyugat

Hirdetés

Nagy a baj: véres zavargások voltak Oroszországban, lebukott a Nyugat

Miféle repülőtér a mahacskalai? Ez a reptér több biztonsági testület közös bázisa. Ez a legdélebbi repülőtér, amellyel Oroszország jelenleg rendelkezik. Ez egy olyan repülőtér, amely egyebek között képes a Hegyi-Karabah övezetében található kontingenst támogató katonai szállító repülőgépek fogadására. Ez egy olyan reptér, amely képes meggátolni a külföldi felderítő repülőgépek repülését.

Vagyis ez egy nagyon fontos repülőtér – hangoztatta az Oroszország részét képező észak-kaukázusi köztársaság vezetője.

A Novo-Ogarjovóban a dagesztáni helyzettel kapcsolatban megtartott találkozón részt vett Mihail Misusztyin miniszterelnök, Nyikolaj Patrusev, a biztonsági tanács titkára, Dmitrij Medvegyev, a testület alelnöke, a szövetségi parlament mindkét kamarájának elnöke, Szergej Lavrov külügy- és Szergej Sojgu védelmi miniszter, valamint Szergej Nariskin, a Külső Hírszerző Szolgálat (SZVR) igazgatója.
Ramzan Kadirov, Csecsenföld vezetője kedden arra utasította a régió rendvédelmi szerveit, hogy zavargások esetén lőjék le a felbujtókat. Azt mondta, hogy ha akár csak egy ember is engedély nélküli akcióba kezd, akkor őrizetbe kell venni, és börtönbe kell zárni. Kadirov szerint három figyelmeztető lövést kell leadni adni a levegőbe, és ha a tüntető nem reagál, negyedszerre már a homlokába kell lőni.

Forrás:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20231031-veres-zavargasok-voltak-oroszorszagban-lebukott-a-nyugat.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

200 gyerek meghalt, börtönbe kerül a köhögés elleni szirupot gyártó cég vezetője

Két év börtönbüntetést kaptak, és 1 milliárd indonéz rúpia (63 056 dollár; 51 786 font) …