2024. június 18., keddMa Levente napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
2024.06.18. Levente Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Marine Le Pen azt üzente Giorgia Meloninak, hogy együtt győzni tudnak Európában

Hirdetés

Marine Le Pen azt üzente Giorgia Meloninak, hogy együtt győzni tudnak Európában

Marine Le Pen úgy vélte, hogy az Olasz Testvérekkel (FdI) fenntartott egység segítségével a jobboldali erők a második legnagyobb frakciócsoporttá válhatnak az Európai Parlamentben a júniusi választásokat követően − írta meg az MTI. 

Kifejtette, hogy Melonival egyetértenek az Európát érintő leglényegesebb kérdésekben, a többi között abban, hogy „vissza kell szereznünk az országaink feletti ellenőrzést”.

A jobboldali politikus szerint Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság távozó elnöke „tudja, hogy lejárt az ideje, és szavazatokat igyekszik vásárolni”. 
Meloni az FdI elnöke, s egyben az Európai Konzervatívok és Reformerek (ECR) európai pártcsalád vezetője is.

Hirdetés

Meloni pénteken úgy nyilatkozott, hogy az ECR bizonyos témákban, ahogyan eddig is történt, továbbra is együtt kíván működni az Identitás és Demokrácia (ID) európai frakciójával, amelynek a Nemzeti Tömörülés és a Matteo Salvini vezette Liga olasz kormánypárt is a tagja.

Meloni hangsúlyozta, hogy az Európai Konzervatívok és Reformerek, valamint az Identitás és Demokrácia <a href="//index.hu/kulfold/ep/2024/05/04/giorgia-meloni-europai-neppart-europai-parlament-europai-valasztasok-renew-europe-europai-konzervativok-es-reformerek/" id="hyperlink_d674e25072788223194d356c4b8efb12" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2024/05/26/marine-le-pen-giorgia-meloni-europai-unio/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kialakulóban a megegyezés, Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Ursula von der Leyen, a leköszönő Európai Bizottság elnöke várhatóan a posztján maradhat, az Európai …