2024. április 25., csütörtökMa Márk napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 366,00 Ft | CHF: 401,00 Ft
2024.04.25. Márk Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 366,00 Ft | CHF: 401,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Egy videón bukkant fel az eltűnt szerb kislány, akit több mint egy hete keres a rendőrség

Hirdetés

Egy videón bukkant fel az eltűnt szerb kislány, akit több mint egy hete keres a rendőrség

A bécsi rendőrség sajtóközleményt adott ki Danka Ilics, az eltűnt szerb kislány ügyéről, ugyanis olyan felvétel jutott a birtokukba, amelyen a kislány rokonai szerint az eltűnt gyerek szerepel két nő társaságában – írja a horvát Index nevű lap.

2024. március 30-án egy Bécsben élő szerb állampolgár arról számolt be, hogy egy Danka Ilicshez hasonlító gyereket látott egy villamosmegállóban.  A bécsi rendőrség pedig az ügyészség utasítására tette közzé a felvételeket.

A rendőrséghez beküldött, Bécsben készült felvételeket a kislány hozzátartozói megnézték és azt feltételezik, hogy a kislány szerepel rajtuk. 

Hirdetés

A közlemény szerint jelenleg keresik azokat a nőket, akik a Dankára hasonlító lány társaságában voltak, és arra kérik az embereket, amennyiben információjuk van a hollétükről, forduljanak a rendőrséghez.

A […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2024/04/03/eltunt-szerb-kislany-danka-ausztria-megtalaltak/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Meghalt Frank Field, volt munkáspárti miniszter

Életének 82. évében, elhunyt Frank Field, az Egyesült Királyság parlamentjének tagja, volt munkáspárti miniszter és …