2024. június 22., szombatMa Paulina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2024.06.22. Paulina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Beugrott egy gimis matekórára a jávorszarvas Krakkóban – az ablakon keresztül

Hirdetés

Beugrott egy gimis matekórára a jávorszarvas Krakkóban – az ablakon keresztül

A délkelet-lengyelországi Krakkó belvárosában egy jávorszarvas ugrott be egy gimnázium ablakán, az épületből ötven személy menekült ki. Egy férfi megsérült, az állat nem élte túl az incidenst – közölte csütörtökön a lengyel média, amelyet az MTI szemlézett.

A hatóságokat csütörtök délután értesítették a krakkói városközpontban, a Visztula partján működő gimnáziumban történt szokatlan balesetről – idézte a TVN24 lengyel kereskedelmi hírtelevízió Hubert Cieplyt, a Kis-lengyelországi vajdaság tűzoltóságának szóvivőjét.

A jávorszarvas által betört ablak szilánkjaitól egy 40 éves férfi sérült meg, akit fején és kezén keletkezett sebekkel kórházba szállítottak. Az épületből még a tűzoltók kiérkezése előtt ötvenen menekültek ki.

Hirdetés

A törött üvegtől szintén megsérült állat nem élte túl a balesetet.

A tűzoltókon és mentőkön kívül rendőrség és állatorvos is érkezett a helyszínre. Az onet.pl hírportál a krakkói polgármesteri hivatal közlésére hivatkozva azt írta: az állat feltehetőleg a városhoz közeli […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2024/05/23/javorszarvas-krakko-lengyelorszag-gimnazium-serules-beugras/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egyre több a halálos kirándulás a görög kánikulában

Michael Mosley felesége már este sejtette, hogy baj van, miután férje nem tért vissza déli …