2024. május 25., szombatMa Orbán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 389,00 Ft
2024.05.25. Orbán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 389,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Pörög az ingatlanpiac Magyarországon, rengetegen keresnek lakást

Hirdetés

Pörög az ingatlanpiac Magyarországon, rengetegen keresnek lakást

Az ingatlanhirdetési portál szerdán közölte az MTI-vel, hogy az év első három hónapjában a legtöbb ingatlant Debrecenben hirdették meg, ezt követi a főváros XIII. kerülete, majd Pécs, Kecskemét, Nyíregyháza és Szeged.

Kitértek az ingatlanárak változására is: 2024 elején a lakóingatlanok kínálati ára országosan 3,7 százalékkal nőtt a portálon elérhető hirdetések alapján.

A családi házaknál a legtöbbet, átlagosan 37 százalékot Csongrád-Csanád vármegyében emeltek az eladók a hirdetési áron az első negyedévben éves összevetésben. A használt lakások négyzetméterára pedig a legnagyobb arányban, 35 százalékkal Zala vármegyében emelkedett.

Hirdetés

Az otpotthon.hu tulajdonosa és üzemeltetője az OTP Bank Nyrt. 100 százalékos leányvállalata, az OTP Otthonmegoldások Kft.

Fordulat az ingatlanpiacon

A Duna House adatai alapján a magyarországi ingatlanpiac áprilisban az év eddigi legerősebb hónapját zárta, miután a becsült 11 200 […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2024/05/16/ingatlanpiac-arak-hirdetes-ingatlanar-otp-otthon/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az ATV szerint sokkal jobban megéri a szomszédos országokban tankolni, a KSH adatai mást mutatnak

Több szomszédos országban is jobban megéri tankolni, ugyanis Magyarországon a jövedékiadó-emelés után összességében 41 forinttal …