2024. április 21., vasárnapMa Konrád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.04.21. Konrád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Vitézy Dávid: Folytonos egymásra mutogatás helyett végre valóban fejlesszük Budapestet

Hirdetés

Vitézy Dávid: Folytonos egymásra mutogatás helyett végre valóban fejlesszük Budapestet

Vitézy Dávid szerint a körúton túli Budapestet magára hagyták. A főpolgármester-jelölt a Facebook-oldalán közzétett videójában úgy fogalmazott, hogy a kormány csak a Budai vár újjáépítésével foglalkozik Budapesten, míg a városvezetés és a főpolgármester bejelentett legfontosabb beruházása a Lánchíd budai hídfőjének átépítése körforgalomból körforgalommá. 

Az egykori közlekedési államtitkár úgy véli, hogy évtizedek óta egyetlen városvezetés sem foglalkozott azzal, hogy nap mint nap budapestiek százezrei „milyen környezetben kénytelenek átszállni, várakozni, jegyet venni, hol tudnak jó kávét venni, vagy hazafelé bevásárolni átszállás közben”.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasztas/2024/04/03/vitezy-david-fopolgarmester-jelolt-budapest-fovaros-kozlekedes/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hét vármegyére csaphat le a zivatar, kiadták a figyelmeztetést

Vasárnap a kezdeti naposabb időt követően egyre több felhő lesz felettünk, de legalább pár órára szinte …