2024. április 23., keddMa Csilla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 370,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2024.04.23. Csilla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 370,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Újabb botrányba került K. Endre, ezúttal barátja támadt az újságírókra

Hirdetés

Újabb botrányba került K. Endre, ezúttal barátja támadt az újságírókra

Bicskén szerettek volna interjút készíteni a Gulyáságyú Média újságírói, amikor K. Endre beletolatott a stáb autójába – számolt be róla a lap.

A portál szerint az ütközés után a bicskei gyermekotthon volt igazgatóhelyettese nem szállt ki az autójából, és nem győződött meg a károkozásról. A helyszínre az egyik ismerősét riasztotta, aki agresszíven lépett fel és szidalmazni kezdte az újságírókat. 

K. Endre barátja kiütötte a mikrofont az egyik riporter kezéből, majd lökdösődni kezdett.

Hirdetés

Mindeközben arra biztatta az autóban ülő K. Endrét, hogy hívja a rendőrséget. A férfi később arról számolt be, hogy már legalább harminc éve ismeri K. Endrét és ártatlannak tartja. 

Miután a rendőrök a helyszínre érkeztek, előállították K. Endre ismerősét, és garázdaság miatt indítottak eljárást indítottak ellene.

A portál egy videót is megosztott az incidensről:

Újabb vizsgálat indult K. Endre ellen

Mint írtuk, hétfőn vizsgálatot indított a rendőrség a bicskei gyermekotthon egyik áldozatának vallomásai ügyében. A fiú a Házon kívül című műsorban azt állította, K. Endre azt kérte tőle, hogy videóra mondja: a volt igazgatóhelyettesnek nincs semmi köze a gyermekotthonban történtekhez. Az áldozat azt állítja, tudatmódosító szerek hatása alatt volt, amikor beleegyezett, hogy elkészítsék a felvételeket.

A második találkozón az RTL stábja is részt vett, igaz, csak a távolból készítettek felvételeket. A találkozón a bicskei gyermekotthon egykori lakója azt kérte, hogy töröljék a felvételeket, és ne is használják azokat a jövőben. K. Endre azonban arról beszélt, hogy azokat már továbbította ügyvédjének, aki segít majd tisztára […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/03/12/k-endre-bicske-kegyelmi-ugy-bicske-gyermekotthon-rendorseg-pedofilia-ujsagirok-video/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Újabb jelölőszervezeteket vett nyilvántartásba a Nemzeti Választási Bizottság

Mivel a bejelentések megfeleltek a követelményeknek, az NVB nyilvántartásba vette az önkormányzati választásra az Együtt …