2024. június 15., szombatMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2024.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Szentkirályi Alexandra elárulta az Indexnek, hogy visszalép-e Vitézy Dávid javára

Hirdetés

Szentkirályi Alexandra elárulta az Indexnek, hogy visszalép-e Vitézy Dávid javára

Ahogy az Index beszámolt róla, két és fél héttel a választások előtt a Republikon Intézet közzétette legújabb közvélemény-kutatásának eredményeit, amelyekből kiderült, hogy Karácsony Gergely támogatottsága 34 százalék. A második helyezett Szentkirályi Alexandra, aki 25 százaléknyi szavazatra számíthat, míg az LMP támogatását élvező Vitézy Dávid 21 százalékkal csak a harmadik helyet szerezte meg.

Az ATV információi szerint legkésőbb a Békemenet napjára eldől, hogy visszalép-e a Szentkirályi Alexandra Vitézy Dávid, az LMP jelöltjének javára.

„Ez hírlapi kacsa, ilyenekkel nem foglalkozunk – közölte az Indexszel Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje. – Helyette mindennap azon dolgozunk, hogy Karácsony Gergely és főnöke, Gyurcsány Ferenc végre távozzon a Városházáról, és Budapest új fejezetet nyithasson. A fővárost járva, emberekkel találkozva az a tapasztalatom, hogy a budapestiek változást akarnak. Ezért a változásért dolgozunk.”

Hirdetés

A botrány legújabb fejezete

Karácsony Gergely Puzsér Róberttel beszélgetve a Hard Talkban többek között kifejtette a Nagykörút átalakítására vonatkozó terveit. A főpolgármester olyan tervet említett, amely szerint a Nagykörúton belülre csak a helyben lakók hajthatnának be.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony Gergely tervei a Nagykörút átalakításáról felháborítóak.

„Bevallotta és meg is ígérte, hogy kitiltaná a belvárosból a budapestiek háromnegyedét. A főpolgármester arról beszélt, hogy nem engedné a Nagykörúton belülre autóval behajtani azokat, akik nem ott élnek. Ez az autókitiltási botrány legújabb és legkártékonyabb fejezete. Maradt még trükk a főpolgármester tarsolyában arra, hogyan nehezítse meg a közlekedők életét” – vélekedett a kormánypárti politikus.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasztas/2024/05/27/szentkiralyi-alexandra-fidesz-visszalepes-vitezy-david-budapest-fopolgarmester-bekemenet-orban-viktor-karacsony-gergely/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egyre több az egyedülálló apa Magyarországon

Jelentősen emelkedett az egyedülálló apák száma itthon, egy felmérés szerint már 64 ezer férfi neveli …