2024. április 25., csütörtökMa Márk napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.04.25. Márk Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Síremléket használtak drogdepóként

Hirdetés

Síremléket használtak drogdepóként

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) elfogta azt a 37 éves férfit és 60 éves édesanyját, akik a gyanú szerint Hevesben és Borsodban terjesztettek kábítószert: az illegális családi drogbiznisz egyik rejtekhelye az évekkel ezelőtt meghalt apa nyughelye volt – közölte a rendőrség.

A KR NNI Bűnügyi Szolgálat Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály miskolci egysége tavaly ősszel kezdett nyomozásba egy bélapátfalvai férfival kapcsolatban.

A gyanú szerint a 37 éves férfi rendszeresen nagy tételben vásárol speedet és extasyt, Heves és Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyékben történő továbbértékesítés céljából.

Hirdetés

A nyomozók egyre több bizonyítékot gyűjtöttek össze anya és fia ellen az eljárás előrehaladtával, a fordulópont az volt, amikor a férfi a rendőrök szeme láttára adott el speedet két kuncsaftjának március 10-én.

Eközben a férfi […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/03/13/rendorseg-nyomozas-kabitoszer-drog-bunugy/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Befejezték a Balaton vízeresztését

Befejezte a Balaton vízeresztését a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság szerdán a siófoki vízszintszabályozó zsilip zárásával – …