2024. április 25., csütörtökMa Márk napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.04.25. Márk Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Repkedő húszezresek és „Pedofidesz” – összeültek a képviselők Óbudán

Hirdetés

Repkedő húszezresek és „Pedofidesz” – összeültek a képviselők Óbudán

Az óbudai-békásmegyeri rendkívüli testületi ülésen tárgyalták Puskás Péter kormánypárti frakcióvezető előterjesztését, amellyel vizsgálatot kezdeményeztek, és felszólították a polgármestert, hogy 15 napon belül készítsen részletes beszámolót a nyomozásban érintett cégek önkormányzattal, annak intézményeivel és gazdasági társaságaival kötött szerződéseiről. Az ügyről itt írtunk bővebben.

A Telex tudósítása szerint a Városháza épülete előtt a Fidelitas aktivistái akcióztak: „Elég a Kiss László-féle DK-s korrupcióból” feliratú molinóval készültek, a polgármester lemondását követelték, valamint húszezreseket szórtak szét, amelyeken Kiss László arca szerepelt a „korrupciós pénz” felirat mellett.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/03/21/obuda-bekasmegyer-fidesz-ellenzek-budapest-kiss-laszlo/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Befejezték a Balaton vízeresztését

Befejezte a Balaton vízeresztését a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság szerdán a siófoki vízszintszabályozó zsilip zárásával – …