2024. április 21., vasárnapMa Konrád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.04.21. Konrád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Rendőrök mentettek meg egy öngyilkosságra készülő 14 éves fiút

Hirdetés

Rendőrök mentettek meg egy öngyilkosságra készülő 14 éves fiút

Rogocz Zoltán Márk főtörzsőrmester és Várhelyi Bernát Péter zászlós néhány nappal ezelőtt épp Ráckevén járőrözött, amikor meghallották a rádióban, hogy egy 14 éves fiú öngyilkosságra készül. 

A Pest vármegyei rendőrség hivatalos Facebook-oldalán arról számoltak be, hogy a fiú édesanyja kérte a hatóságok segítségét, miután a fia közölte vele, hogy le fog ugrani a hídról. A rendőrök nem késlekedtek, egyből a helyszínre siettek.

Nyomtam, ami a csövön kifért, hogy időben odaérjünk

– fogalmazott Rogocz Zoltán Márk főtörzsőrmester.

Hirdetés

Amikor odaértek, szirénájukat kikapcsolták, nehogy véletlenül összezavarják a fiú, aki ekkor már fél lábbal már a víz felett volt. Ahogy közeledtek a 14 éves fiú felé, az arckifejezése alapján úgy ítélték meg, a szimpla lebeszélés ebben az esetben nem fog működni. Amint kar távolságra értek a fiútól, megragadták áthúzták a korláton, majd beültették a kocsijukba, ahol mentőt hívtak hozzá. A rendőrtisztek állítása szerint a fiú azt mondta nekik, hogy itt akarja hagyni a világot.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/03/27/rendorseg-ongyilkossagi-kiserlet-rackeve/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hét vármegyére csaphat le a zivatar, kiadták a figyelmeztetést

Vasárnap a kezdeti naposabb időt követően egyre több felhő lesz felettünk, de legalább pár órára szinte …