2024. április 25., csütörtökMa Márk napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 366,00 Ft | CHF: 401,00 Ft
2024.04.25. Márk Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 366,00 Ft | CHF: 401,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Rákay Philip: Novák Katalin helyében én azonnal lemondtam volna

Hirdetés

Rákay Philip: Novák Katalin helyében én azonnal lemondtam volna

Rákay Philip, a Most vagy soha! című film producere és forgatókönyvírója a következő fontosabb kijelentéseket tette a Telexnek adott interjúban:

  • Nagyon szíven ütötte, hogy Novák Katalin egy vállalhatatlan és védhetetlen ügyért zárójelbe tette mindazt, amiért dolgozott, és aláásta a Fidesz egyes számú fundamentumát.” Hozzátette, hogy Novák Katalin helyében ő azonnal, „már hétfőn” lemondott volna.
  • A producer „első kézből tudja”, hogy Orbán Viktor egy sajtószemléből értesült az elnöki kegyelemről a sopronbánfalvai kormányülés szünetében. „Dermesztő politikai hibának” nevezte, hogy egy ilyen ügyet a kormányfő tudta nélkül vittek végig.
  • A kegyelmi ügy szerinte „nem tud soha lezárulni, mert nagyon sokunkban rendített meg valamit”. Azt ugyanakkor fájlalja, hogy „teljesen aljas és jogtalan módon pedofideszezik a Fideszt”, egy teljes politikai közösségre ráhúzva egy politikai hibát.
  • Szemenszedett hazugságnak nevezte, hogy a baloldali vélemények ne tudnának eljutni az emberekhez, mivel egy-egy baloldali irányultságú Youtube-csatorna nézettsége köröket ver például a köztévére. „Amikor a Megafon megjelent, akkor billent valahogy helyre a rend, de ha összeszámolnánk, még most is legalább olyan súllyal vannak ott a baloldali megmondóemberek” – tette hozzá Rákay Philip.
  • „Egy annyira korlátolt és bezárt médiavilágot, mint például a német, nem tud még egyet mutatni. Ott aztán egyhangú a média, arról nem is beszélve, hogy főleg amerikai kézben van, és úgy mossák az emberek agyát, hogy az elképesztő” – fejtette ki Rákay.
  • A főpolgármester-választással kapcsolatban Rákay azt mondta, fideszesként Szentkirályi Alexandrának drukkol, „de nemcsak a párthűség miatt, hanem mert tudja róla, hogy nagyon értelmes, nagyon felkészült, tisztességes ember, aki tudja, mit jelent egy várost üzemeltetni”.
  • Emellett ugyanakkor <a href="//index.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasztas/2024/04/01/vitezy-david-karacsony-gergely-budapest-fopolgarmester-jelolt-magyar-peter-gyurcsany-ferenc/" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/04/01/rakay-philip-fidesz-kegyelmi-ugy-novak-katalin-fopolgarmester-valaszztas-szentkiralyi-alexandra-vitezy-david-film/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Schmidt Mária: Bibliai vésznek éltük meg a Covidot

A XXI. Század Intézet főigazgatója emlékeztetett: egy váratlan, légzőszerveket megtámadó vírus okozott világjárványt, amelyet addig …