2023. szeptember 30., szombatMa Jeromos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2023.09.30. Jeromos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Pillangókéssel szúrta mellkason riválisát egy kamaszlány egy debreceni játszótéren

Pillangókéssel szúrta mellkason riválisát egy kamaszlány egy debreceni játszótéren

A fiatal lány megtudta, hogy volt barátja egy másik lánnyal akar együtt lenni. A lány ezen nagyon felháborodott, ezért január elején összeveszett a lánnyal, akivel egy iskolába jártak. Később a két lány interneten keresztül szidta egymást. Végül megegyeztek, hogy január 25-én tanítás után személyesen rendezik a vitájukat az iskola mögötti játszótéren.

Aznap ki is metek a kijelölt helyre, a közelben pedig barátaik és ismerőseik is ott voltak. A játszótéren a a két lány ismét összeveszett, és egymásnak estek. A féltékeny lány verekedés közben a kabátzsebéből elővett egy pillangókést, majd a hegyével lefelé tartva csapkodott a másik fiatal felé.

A házi őrizetben lévő fiatal lány ellen a főügyészség

életveszélyes testi sértés miatt emelt vádat, és javasolta, hogy a törvényszék próbaidőre felfüggesztett fiatalkorúak börtönbüntetésére ítélje, melynek ideje alatt pártfogó felügyelet alatt áll.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230531-feltekenysegbol-keselte-meg-iskolatarsat-egy-fiatal-lany-debrecenben.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Bizarr baleset történt Érdnél

A műszaki mentéshez az érdi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik biztosítják a helyszínt a forgalmi …