2024. április 25., csütörtökMa Márk napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 366,00 Ft | CHF: 401,00 Ft
2024.04.25. Márk Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 366,00 Ft | CHF: 401,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Orbán Viktor és Rogán Antal is reagált Magyar Péter állításaira

Hirdetés

Orbán Viktor és Rogán Antal is reagált Magyar Péter állításaira

A 444 munkatársai szombaton a Szabadság térre tartottak, ahol a 10 éve felállított megszállási emlékmű ellen zajlott tüntetés. Ekkor vették észre, hogy egy közeli étteremben Orbán Viktor miniszterelnök Rogán Antallal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetőjével beszélget.

A portál arra kérte a miniszterelnököt és a minisztert, hogy mondják el véleményüket Magyar Péter állításairól.

A Diákhitel Központ korábbi vezetőjét szerdán hallgatták meg az ügyészségen, majd utána újságírók előtt a következő állításokat tette a Völner–Schadl-ügyben:

Hirdetés

  1. Schadl György Rogán Antalnak, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetőjének embere volt.
  2. A kormány már a meggyanúsítás és az őrizetbe vétel előtt tudott arról, hogy büntetőeljárás és titkos megfigyelés zajlik, és erről Völner Pált is tájékoztatták.
  3. Rogán Antal és/vagy Rogán Antal emberei bementek az ügyészségre, és manipulálták, átírták, megmásították az ügyészségi iratokat.

De én a miniszterelnök vagyok, kormányzati ügyekkel foglalkozom, tévésorozatokkal nem foglalkozom

– válaszolta Orbán Viktor.

Rogán Antal a 444 kérdésére azt mondta, hogy „végigment egy büntetőeljárás, az eredményét is látják”. Ezután a lap munkatársai azt mondták a miniszternek, hogy „az ő kabinetfőnöke szerepel a vádiratban, s egy bizonyos Tónit is emleget Schadl György”, majd feltették a kérdést, hogy rá utalt-e a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar volt elnöke.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/03/24/volner-schadl-ugy-kormany-karmelita-kolostor/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Schmidt Mária: Bibliai vésznek éltük meg a Covidot

A XXI. Század Intézet főigazgatója emlékeztetett: egy váratlan, légzőszerveket megtámadó vírus okozott világjárványt, amelyet addig …