2024. május 22., szerdaMa Júlia, Rita napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 390,00 Ft
2024.05.22. Júlia, Rita Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 390,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Navracsics Tibor is megszólalt Magyar Péter Dobrev Klárát minősítő kijelentéséről

Hirdetés

Navracsics Tibor is megszólalt Magyar Péter Dobrev Klárát minősítő kijelentéséről

Mint megírtuk, a Demokratikus Koalíció (DK) szerint Magyar Péter sértő megjegyzést tett Dobrev Klára külsejére, amikor egészen ijesztőnek nevezte. A Tisza Párt alelnöke szerint azonban a párt kivágott egy félmondatot az egyik megszólalásából. 

„Én arról beszéltem, hogy a politikai elit pártjai micsoda vizuális szennyezést követnek el, amikor teljesen feleslegesen teleplakátolják a gyönyörű településeinket. Javaslom a hatalmi elit tagjainak, hogy inkább merjenek az emberek közé menni, a szemükbe nézni, és válaszolni a kérdéseikre” – fejtette ki Facebook-bejegyzésében Magyar Péter.

A felvétel egy hosszabb, csaknem egyórás videóból származik, amelyet a POLIP Egyesület osztott meg pénteken. Magyar Péter a videónak ezen a részén (nagyjából a 9. percben) általánosságban a plakátkampányról beszélt. Kijelentette: „A világörökség egyik részénél úgy néz ki, mint valami bazár, így nem is tudom, micsoda. Szentkirályi Alexandra és a többiek ott lógnak különböző színekben, Dobrev Klára egészen ijesztő, de ha gyerek lennék vagy […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/04/30/navracsics-tibor-magyar-peter-dobrev-klara/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Orbán Viktor: Ha egy ország elfelejti a labdarúgómúltját, akkor nem lesz mire felépítenie a jövőjét

Orbán Viktor azt mondta: a kiadvány elsősorban a helyieknek fontos, de a magyar futball számára …