2024. június 15., szombatMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2024.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Mozgássérült asszony rekedt egy lángoló ház erkélyén Agárdon

Hirdetés

Mozgássérült asszony rekedt egy lángoló ház erkélyén Agárdon

Néhány hete tűz ütött ki egy agárdi családi házban – számolt be róla az RTL Híradó. A lángok a tűzhelyen felejtett ebéd miatt, a konyhában csaptak fel, majd a füst az egész házat ellepte.

Az ingatlanban egy idős férfi és egy idős nő lakott, ők kértek segítséget a hatóságoktól.

Hirdetés

„Bementem az ingatlan udvarára, akkor láttam, hogy nekem balra megperzselődött arcszőrzettel és hajjal van egy idősebb úr, láthatóan sokkos állapotban ült egy fa tuskón, próbáltam vele kommunikálni, de semmilyen jelzésre nem reagált” – fogalmazott Vancsura Róbert főtörzsőrmester, a gárdonyi kapitányság baleseti helyszínelője, aki a közelben volt, amikor riasztás érkezett a tűzről, így ő érkezett elsőként a helyszínre.

A férfi mozgássérült felesége azonban a családi ház erkélyén rekedt, ő is sokkos állapotban volt, alig kapott levegőt, megszólalni sem tudott.

Annyit kértem, hogy maradjon az erkély sarkában, arra nem terjed annyira a füst, és próbáljon valamennyire kifelé lélegezni, hogy a friss oxigént és ne a füstöt szívja be

– tette hozzá a főtörzsőrmester. Közben három másik rendőr is a helyszínre érkezett, ekkor már szinte mindent beborítottak a lángok.

„Azt láttuk innen kintről, hogy már teljes […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/05/25/agard-tuz-fust-csaladi-haz-idos-ferfi-no-rendorseg-mentes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Karácsony Gergely demonstrációt szervezett az NVI elé

Cikkünk frissül… 18.07: Kollégánk arról számolt be, hogy az épület előtt rengeteg ember van, mintegy 2-300 …