2024. március 2., szombatMa Lujza napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 364,00 Ft | CHF: 411,00 Ft
2024.03.02. Lujza Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 364,00 Ft | CHF: 411,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Milliós károkat okozott egy fiatal sorozatbetörő Salgótarjánban

Hirdetés

Milliós károkat okozott egy fiatal sorozatbetörő Salgótarjánban

A fiatal márciusban társaival együtt betört egy salgótarjáni stadionba úgy, hogy az ajtón található rácsot befeszítették, majd az ajtót is benyomták. A több szintes főépületben a falakból kiszaggatták az elektromos vezetékeket, ezen kívül 27 darab csaptelepet, egy routert, mozgásérzékelő lámpákat, rácsokat, csatornafedeleket és több méternyi lefolyócsatornát vittek magukkal, közben több tárgyat is megrongáltak.

Ezután ugyanezzel a módszerrel betörtek a melléképületbe is, ahonnan kábeleket, a pálya öntözéséhez szükséges kellékeket, tartóállványt, 500 méternyi tömlőt, kéziszerszámokat loptak.

A salgótarjáni rendőrk a 18 éves fiatalt lopás miatt hallgatták ki, és javasolták a letartóztatását a szökés, rejtőzködés, és a bűnismétlés veszélye miatt.

A bíróság az ügyésszel egyetértve elrendelte a fiú letartóztatását.

Hirdetés

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230831-tarsaival-egyutt-tobb-helyre-is-betort-egy-salgotarjani-kamasz.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három év börtönt kapott a honvédségtől eltávolított szexuális ragadozó

Dobó Dénes közleménye szerint a katonai tanács a vádlottat kétrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletében mondta …