2024. április 25., csütörtökMa Márk napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.04.25. Márk Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Megszólalt Völner Pál ügyvédje Magyar Péter hangfelvételéről

Hirdetés

Megszólalt Völner Pál ügyvédje Magyar Péter hangfelvételéről

„Sem fél évvel, sem három nappal korábban nem értesítette senki arról Völner Pált, hogy nyomozás és titkos megfigyelés zajlik ellene” – nyilatkozta a 24.hu-nak Völner Pál ügyvédje, Papp Gábor, aki szerint 

ha a volt államtitkár erről tudomást szerzett volna, akkor ezt azonnal jelezte volna az Országgyűlés mentelmi bizottságának, hiszen egy parlamenti képviselő lehallgatását törvény tiltja a mentelmi joga miatt.

Hirdetés

„Ezt a büntetőügy tárgyalásán is szóvá tették már” – fűzte hozzá. Az ügyvédje arra is kitért, hogy Völner Pál semmilyen segítséget nem kapott, két és fél éve áll büntetőeljárás alatt. Továbbá a teljes vagyonát zárolták, és szerinte a védekezéshez való jogát is súlyosan korlátozták.

Túl hamar zárták le a nyomozást, nem ellenőrizték a védekezését, fontos tanúkat nem hallgattak meg, köztük Varga Juditot.

Majd leszögezte: szerinte a volt igazságügyi miniszter meghallgatása kulcsfontosságú, ugyanis tárcavezetőként egy olyan hivatali szervezetet vezetett, amelynek esetében neki tudnia kellett róla, ha valami törvénytelen történik.

Völner Pár ügyvédje szerint a hangfelvételt nem is lehet értelmezni, mert az nem derül ki belőle, hogy mit nem hagyott abba a volt államtitkár, és az sem, hogy miről szóltak neki tavasszal.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/03/26/volner-pal-magyar-peter-gulyas-gergely-varga-judit-hangfelvetel-kormany-korrupcio-ugyved/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Befejezték a Balaton vízeresztését

Befejezte a Balaton vízeresztését a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság szerdán a siófoki vízszintszabályozó zsilip zárásával – …