2024. június 22., szombatMa Paulina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2024.06.22. Paulina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Márkahű autótolvajra csaptak le a rendőrök

Hirdetés

Márkahű autótolvajra csaptak le a rendőrök

A budapesti rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy három azonos márkajelzésű autót lopott el – írja a police.hu.

A tolvaj legelső alkalommal 2023 novemberében csapott le egy tízmillió forint értékű városi terepjáróra, amit Budapest XI. kerületéből lopott el. A rendőrség ismeretlen tettes ellen indított nyomozást. Az adatgyűjtést követően a Budapesti Rendőr-főkapitányág Vagyonvédelmi Osztály nyomozói egy Üllői úti társasház parkolójában másnap találták meg az addigra ukrán rendszámmal felszerelt autót.

A következő lopásra idén januárban került sor. Ekkor a főváros XII. kerületében tetszett meg neki egy 17 millió forint értékű személygépkocsi, így elkötötte azt. Bár az autó GPS-jelét a tolvaj egy technikai eszközzel zavarta, a budapesti nyomozók másnap ezt a kocsit is megtalálták egy XVIII. kerületi garázsban. Időközben erre a járműre is ukrán rendszám került a magyar helyett.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/05/30/rendorseg-autotolvaj-lopas-buncselekmeny-autolopas-budapesti-rendor-fokapitanysag/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megtaláltuk a vállalkozót, akit Magyar Péter megnevezett a törölt posztjában

Kollár Steve, a „magyar Terminátor” egy rakás címet begyűjtött már: volt világbajnok táncos, ingatlanfejlesztő és …