2024. április 13., szombatMa Ida napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.04.13. Ida Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Magyarországon először született szívtranszplantált édesanyának gyermeke

Hirdetés

Magyarországon először született szívtranszplantált édesanyának gyermeke

Tizenöt évvel ezelőtt még senki nem gondolt arra a Gottsegen György Országos Kardiovaszkuláris Intézetben (GOKVI), hogy egyetlen szívtranszplantációval két életet is adnak a világnak. Ez az örömteli esemény most bekövetkezett, nemrég egészséges újszülöttnek adott életet az a hölgy, aki 2009-ben az Intézet falai között kapott új szívet.

A GOKVI munkatársai izgatottan vártak a baba érkezésére, ugyanis az eredeti forgatókönyv szerint az intézetben jött volna világra. A kis jövevény azonban nem tudott várni, és már Kisvárdán megszületett a Szent Damján Görögkatolikus Kórház szülészeti osztályán, ahol a GOKVI munkatársaival telefonon tartva a kapcsolatot, igazi csapatmunkában, kivételesen magas színvonalon zajlott le természetes úton a szülés.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/04/02/kardiologia-merfoldko-szivtranszplantacio-szuletes-gokvi/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hétvégén egy újabb melegrekord is megdőlhet

Szombaton folytatódik a napos, száraz idő fátyolfelhőkkel, melyek időszakosan szűrhetik a napsütést. Emellett az északkeleti …