2024. április 25., csütörtökMa Márk napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.04.25. Márk Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Magyar Péter elárulta: egy profi testőrre bízta az életét

Hirdetés

Magyar Péter elárulta: egy profi testőrre bízta az életét

A jogász múlt hét hétfőn, közösségi oldalán jelentette be, hogy elfogadja a felajánlott 24 órás személyi védelmet, mert ahogy írta, „a maffia Budapesten és Palermóban is hasonlóan működik”. 

A Blikk a személyi védelméről kérdezte Magyar Pétert, aki kifejtette:

a testőrének nincs fegyvere, de korábban profi kiképzés kapott a rendőrség különleges egységénél, amelyhez azóta nincs köze.

A jogász hozzátette, hogy főként telefonon, írásos üzenetekben és hozzászólásoknál kapott fenyegetéseket, de „szemtől szemben csak pozitív, támogató visszajelzések″ érkeztek hozzá. 

Hirdetés

A Blikk Magyar Péter mellett egy személyvédelemmel foglalkozó vezető szakembert is megkérdezett arról, hogy milyen védelmi csapat nyújthatna teljes biztonságot egy megfenyegetett személynek. Iványi Gábor, a Security Expert kft tulajdonosa szerint

egy igazán komoly támadásnál még tíz ember is kevés lehet ahhoz, megvédje a kiszemelt személyt.

Spontán akcióknál, provokációknál viszont úgy látja, hogy egy-két jól kiképzett testőr is elegendő lehet.  Magyar Péter testőrével kapcsolatban a szakember hozzátette, hogy azok, akik a rendőrség különleges egységénél szereztek tapasztalatot, azok biztosan komoly közelharc-, önvédelmi és fegyverhasználati ismeretekkel rendelkeznek.

A fenyegetések miatt kellett a védelem

A jogász […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/03/25/magyar-peter-varga-judit-testor-fidesz-szemelyi-vedelem-fenyegetesek-vedelem/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Befejezték a Balaton vízeresztését

Befejezte a Balaton vízeresztését a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság szerdán a siófoki vízszintszabályozó zsilip zárásával – …