2024. május 20., hétfőMa Bernát, Felícia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
2024.05.20. Bernát, Felícia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Karácsony Gergely: Nagyon alacsony színvonalon repked a kampány

Hirdetés

Karácsony Gergely: Nagyon alacsony színvonalon repked a kampány

Az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Rónai Egon vendége volt Karácsony Gergely főpolgármester, aki a kedden, a parlament által megszavazott mini-Dubaj néven elhíresült beruházásról szóló törvényjavaslattal kapcsolatban kijelentette, hogy ez hazaárulás.

„Ez Magyarország és Budapest egyik legértékesebb fejlesztési területe. Szerintem Európában nincs még egy olyan hely, ahol egy ekkora területet az elmúlt időszakban nem fejlesztettek. Ez a terület több tízezer lakásnak lehetne a helyszíne, parkokat lehetne építeni, középületeket csinálni” – fogalmazott, hozzátéve, hogy szerinte „történelmi bűn” ezt a területet versenyeztetés és közbeszerzés nélkül államközi megállapodásként eladni.

Karácsony Gergely ezért azt kéri a budapestiektől, hogy a június 9-i önkormányzati választást tekintsék egyfajta népszavazásnak arról, hogy egyetértenek-e azzal, hogy Magyarország egyik aranytartalékát átadják egy befektetőnek.

Hirdetés

„Nem tudjuk, kiknek, nem tudjuk, miért, nem tudjuk, mennyiért. Tulajdonképpen nem tudunk semmit. Annyit tudunk, hogy az egészben nagyon bűzlik valami” – tette hozzá.

A főpolgármester a műsorban többek között arról is beszélt, hogy

  • írt egy könyvet, amely egyszerre önéletrajz, program és visszatekintés.
  • Ugyan már tartott egy programbemutatót, de erre szerinte a köztársasági elnök lemondása miatt nem emlékszik senki, ezért tartani fog egy újat.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasztas/2024/04/30/karacsony-gergely-fopolgarmester-rakosrendezo-budapest-kampany/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Vitézy Dávid: Már egy hónapja épül a kampányzebra az Astorián

Egy hónapja számoltunk be arról, hogy új, jelzőlámpás gyalogátkelő létesül az Astoriánál, a Rákóczi úton, …