2024. június 18., keddMa Levente napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
2024.06.18. Levente Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Isztambulban kezdi a keleti nyitást a BKV-vezérkar?

Hirdetés

Isztambulban kezdi a keleti nyitást a BKV-vezérkar?

Az Index értesülése szerint Isztambulban tartózkodik a BKV menedzsmentje Bolla Tibor vezérigazgató vezetésével. Úgy tudjuk, a látogatás célja, hogy személyesen is megismerjék a tizenötmilliós török városban tesztelt kínai intelligens metróbuszt. 

A legnagyobb török városban április eIeje óta tart a legmodernebb kínai intelligens metróbusz próbatesztje. A kínai CRRC Zhuzhou Electric Locomotive Research Institute által kifejlesztett négykocsis elektromos önvezető metróbusz 420 utas szállítására képes, és virtuális pályakövetési képességekkel is rendelkezik. A kínai vállalat közlése szerint az új eszköz a kényelem, a biztonság, az energiahatékonyság és a környezeti fenntarthatóság szempontjából jelent a városi közlekedésben hatalmas előrelépést a forgalmi torlódások csökkentése mellett.

Megkerestük a BKV sajtóosztályát az úttal kapcsolatban. 

Hirdetés

A BKV […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/05/31/bolla-tibor-isztambul-kina-bkv-intelligens-metro-busz/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Mentősökre támadtak a betegek, az OMSZ közleményt adott ki

Az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) a Facebookon számolt be arról hétfőn, hogy az elmúlt két hónapban több …