2024. június 18., keddMa Levente napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
2024.06.18. Levente Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Ijesztő számok – öt alkalommal gázolt a vonat pénteken Magyarországon

Hirdetés

Ijesztő számok – öt alkalommal gázolt a vonat pénteken Magyarországon

Pénteken összesen ötször gázolt embert a vonat országos összesítésben, amely negatív rekord is lehet az utóbbi években. 

  • Péntek reggel érkezett a hír a katasztrófavédelem oldalára, hogy a tűzoltók emeltek ki egy embert a szerelvény alól Újszászon, a Baross útnál, a vasútállomáson. A baleset helyszínére a hivatásos tűzoltók mellett az Életjel Önkéntes Tűzoltó Egyesület önkéntesei is kivonultak, és együtt emelték ki az elgázolt embert. A vonaton mintegy harmincan utaztak, ők a tűzoltók kiérkezése előtt leszálltak.
  • Ezt követően – ahogyan arról előzőleg már beszámoltunk – a Nyugati pályaudvarról 10:20-kor Debrecenen, Nyíregyházán, Miskolcon át a Keleti pályaudvarra elindult Tokaj InterCity Szemeretelep megállóhelynél elgázolt egy embert. Az utasokat átszállították a következő, Debrecenbe tartó Cívis InterRégióra. 
  • Később, péntek […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/05/25/gazolas-vonat-mav-pentek-keleti-palyaudvar-kobanya/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Letartóztatták Zimány Linda zaklatóját, és elmegyógyintézetbe küldték

Mint megírtuk, május végén Zimány Linda zaklatója ellen nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki. A Reddit nevű közösségi oldalon …