2024. április 25., csütörtökMa Márk napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 366,00 Ft | CHF: 401,00 Ft
2024.04.25. Márk Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 366,00 Ft | CHF: 401,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Hamuban sült f*szságnak nevezte Magyar Péter állítását az ismert jogász

Hirdetés

Hamuban sült f*szságnak nevezte Magyar Péter állítását az ismert jogász

Ahogy az Index megírta, Magyar Péter szerdán több mint négy órán át beszélgetett az ügyészekkel a Schadl–Völner-ügyről. A meghallgatáson három állítást fogalmazott meg, ezek egy része már korábbról ismert volt. A jogász az ügyészség épülete előtt tartott sajtótájékoztatón azt mondta: ezeket az állításokat bizonyítani is tudja iratokkal, ám ezt most még nem tette meg.  

Jelezte azt is, hogy hangfelvételei vannak arról, hogy Rogán Antal „emberei” belenyúltak a Völner–Schadl-ügy nyomozati irataiba. Állítása szerint a bizonyítékok (több emberről készült hangfelvételek) hónapok óta rendelkezésére állnak, ő készítette őket a családja védelme érdekében, majd azt ígérte, hogy várhatóan a jövő héten adja át azokat az ügyészeknek.

Lattmann Tamás a közösségi […]

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/03/21/magyar-peter-lattmann-tamas-volner-schadl-ugy-ugyeszseg-kihallgatas-jogasz/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Schmidt Mária: Bibliai vésznek éltük meg a Covidot

A XXI. Század Intézet főigazgatója emlékeztetett: egy váratlan, légzőszerveket megtámadó vírus okozott világjárványt, amelyet addig …