2024. június 15., szombatMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2024.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Hamarosan megszólal Orbán Viktor

Hirdetés

Hamarosan megszólal Orbán Viktor

Orbán Viktor miniszterelnök legutóbb május 24-én adott interjút a közrádióban. Akkor beszélt az ukrajnai háborúról, az azzal kapcsolatos nyugati fellépésről, és hogy szerinte mennyire kell áthangolni a háborúra Európát. 

Az illegális bevándorlással kapcsolatban pedig elmondta, hogy az Európai Bíróság hamarosan megbüntetheti azon államokat, amelyek nem hajlandóak illegális bevándorlókat befogadni.

Orbán Viktor arról is beszélt, hogy szerinte a legrosszabb forgatókönyv a NATO és Oroszország közötti katonai összeütközés lenne. Mint mondta, Magyarország ragaszkodik a NATO alapokmányához, a szövetség védelmi alapon nyugszik, egymás megsegítésén. Tapasztalatuk az európai országoknak, hogy jó előre be kell biztosítaniuk magunkat, erről szól a NATO – mondta.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/05/31/orban-viktor-miniszterelnok-kossuth-radio-interju/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Perzselő hőség közeleg, csaknem 40 fok is lehet jövő héten

Hétvégére nyoma sem marad az esős időjárásnak. Az előrejelzések szerint szombaton és vasárnap is túlnyomóan …