2023. június 1., csütörtökMa Tünde napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
2023.06.01. Tünde Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Halálos balesetet okozott egy fiatal férfi a Soroksári úton

Hirdetés

Halálos balesetet okozott egy fiatal férfi a Soroksári úton

A férfi 2021. december 24-én dél körül, a IX. kerületben, a Soroksári úton annak ellenére vezette az autóját, hogy az nem volt alkalmas a közlekedésre. Az autóval több probléma is volt, a kerekei nagyon kopottak és nem az évszaknak megfelelőek voltak, valamint a méretük sem volt megfelelő. Ezeken felül az autó a baleset előtt már olyan aktív hibát jelzett, ami a kormányozhatóságot is érintette.
A férfi a Soroksári út és a Hentes utca kereszteződéséhez érve lassított, mivel a lámpa piros volt, azonban amikor zöldre váltott, gyorsítani kezdett. Amikor már majdnem százzal ment, elveszítette az irányítást az autó felett és átsodródott a másik sávba, ahol 70-nel nekiment egy szabályosan közlekedő autónak.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230517-halalos-balesetet-okozott-egy-fiatal-ferfi.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A háborúpárti EP-képviselők nem tudják elfogadni Magyarország békepárti álláspontját

Hidvéghi Balázs azzal összefüggésben, hogy az EP brüsszeli plenáris ülésén Magyarországot elítélő állásfoglalást fogadott el, …