2024. június 15., szombatMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2024.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Gyurcsány Ferenc: Sulyok Tamásnak vége

Hirdetés

Gyurcsány Ferenc: Sulyok Tamásnak vége

A Demokratikus Koalíció EP-listavezetője, Dobrev Klára szerdán ismertette azokat az iratokat, amelyek szerinte igazolják, hogy Sulyok Tamás korábban bűncselekményt követett el. Az államfői hivatal nem sokkal később reagált a vádakra, és jogi lépéseket helyeztek kilátásba.

Csütörtökön több jogász is azt mondta, hogy elévülhettek azok az iratok, amelyeket Dobrev Klára bemutatott. Mindeközben a DK-s politikus vendége volt a Konkrétan Rónai Egonnal című műsorunknak is, ahol arról beszélt, hogy szerinte a köztársasági elnöknek mindenképp távoznia kell.

Hasonló véleménynek adott hangot Gyurcsány Ferenc péntek reggeli Facebook-posztjában, amelyet azzal kezdett: „Nem az a kérdés, hogy Sulyok köztársasági elnök bűnöző-e, vagy sem, mert az. Hanem hogy pitiáner, kisstílű, amolyan ügyeskedő rosszfiú vagy nagypályás gazfickó. Egyáltalán nem mindegy.”

Hirdetés

Hozzátette: „Az elnök megtestesíti azt, amilyen lenni szeretne az ország, azaz becsületes és tisztességes, az elnök, magán- és közösségi létezésünk jobbik fele, az elnök mindannyiunk embere. Erkölcsi értelemben a minta, a viszonyítási pont.”

Sulyok elnök nem ilyen. Ő összevissza hazudott apja aktív vérnáci múltjáról, egyenesen üldözött hőst faragott belőle, […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/05/24/gyurcsany-ferenc-demokratikus-koalicio-sulyok-tamas-koztarsasagi-elnok-buncselekmeny-vad/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Karácsony Gergely demonstrációt szervezett az NVI elé

Cikkünk frissül… 18.07: Kollégánk arról számolt be, hogy az épület előtt rengeteg ember van, mintegy 2-300 …