2024. május 19., vasárnapMa Ivó, Milán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
2024.05.19. Ivó, Milán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Fegyveres rablás volt az I. kerületben

Hirdetés

Fegyveres rablás volt az I. kerületben

Személyi sérülés nem történt, a rendőrök a bűntény helyszínének közelében megtalálták a bűncselekménynél használt gáz-riasztó pisztolyt – közölte Csécsi Soma.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság fegyveresen elkövetett rablás gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen – tette hozzá.

A bejelentést követően a nyomozók adatgyűjtésbe, tanúkutatásba kezdtek, és bűnügyi szemlét tartottak. Az elkövető felkutatása megkezdődött – ismertette a szóvivő.

Hirdetés

Hasonló eset a közelmúltból, még a TEK is kivonult

Az elmúlt időszakban a TEK is akciózott egy fegyveres rablás miatt, amikor mindössze 25 óra alatt kutatták fel és azonosították a Pest vármegyei rablási detektívek azt a két, maszkos, fegyveres, kalapácsos támadót, akik ékszereket és több millió forintot vittek el egy örkényi házból.

Az erőszakos, fegyveres tetteseken a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységeinek közreműködésével ütöttek rajta. A 21 éves O. Józsefet 2024. április 9-én kora délután a fővárosban, társát, a 24 éves Sz. Krisztofert késő este […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/04/30/budapest-bunugy-rendorseg-fegyveres-rablas-i-kerulet-brfk/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Berobbant az eperszezon, bőséges gyümölcstermés várható idén Magyarországon

Ebben az évben jó eperszezonra számítanak a szakemberek, az RTL arról számolt be, hogy berobbant …