2024. június 22., szombatMa Paulina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2024.06.22. Paulina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Éveken keresztül molesztálta felesége unokáját, míg a kislány el nem sírta magát az iskolában

Hirdetés

Éveken keresztül molesztálta felesége unokáját, míg a kislány el nem sírta magát az iskolában

A Győri Fellebbviteli Főügyészség sajtóközleménye szerint a Székesfehérvári Törvényszék 10 év fegyházbüntetésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte azt a férfit, aki éveken keresztül szexuálisan zaklatta élettársa unokáját.

A vádlott a 2008-ban született lány nagymamájának a férje volt. A kislány sokat tartózkodott náluk a dunaújvárosi lakásukban.

A VÁDLOTT ÉS A GYERMEK KÖZÖTT JÓ KAPCSOLAT ALAKULT KI, SOK IDŐT TÖLTÖTTEK KETTESBEN. A VÁDLOTT EZT KIHASZNÁLVA 2018-TÓL RENDSZERESEN SZEXUÁLIS CSELEKMÉNYT VÉGZETT A SÉRTETTEL.

Hirdetés

A közlemény szerint a férfi különböző jutalmakat ígért és adott is neki, hogy ezt hagyja, illetve, hogy ne beszéljen senkinek erről. Miután a kislány nagyobb lett, egyre jobban zavarta a vádlott viselkedése, ezért többször rászólt, hogy hagyja abba, aminek az általa papának szólított vádlott nem tett eleget.

A szörnyű tettre akkor derült fény, amikor a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/05/30/ugyeszseg-szekesfehervari-torvenyszek-szexualis-zaklatas-pedofilia-dunaujvaros/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Magyar lovak szolgálják az angol királyi családot

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter magyar tenyésztésű lipicai lovakat adott át a Brit Királyi Hadsereg részére …