2024. június 18., keddMa Levente napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
2024.06.18. Levente Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Török Gábor a választásokról: Sokaknak lenne okuk aggodalomra

Hirdetés

Török Gábor a választásokról: Sokaknak lenne okuk aggodalomra

Giró-Szász András szerint az ellenzék másfél évtizede lejtmenetben van. „Tíz éve azt látja az ellenzéki politikai elit, hogy ambícióik nem tudnak érvényesülni a politikai palettán, ezért kiábrándultak, zsákutcába kerültek, a remény árusítása érdekében bármibe képesek belekapaszkodni”– értékelte a politikai tanácsadó a Mandinernek adott páros interjúban. 

Török Gábor a lapnak megjegyezte, hogy a Fidesz 2010 óta nem volt olyannyira reaktív helyzetben, mint az elmúlt három hónapban. Az európai parlamenti választásokkal kapcsolatban úgy fogalmazott, a Fidesz számára a 40 körüli vagy 3-assal kezdődő eredmény biztosan válságot fog előidézni a kormányzati oldalon. 

A miniszterelnök hatalmát egy rossz eredmény nem fogja megingatni, de sokaknak lenne okuk aggodalomra

Hirdetés

– vélekedett Török Gábor. 

Hozzátette: A Magyar Péter jelenség mögött inkább az ellenzék, mintsem a Fidesz válságát látja, ugyanakkor hozzátette: először lát olyan nem kormánypárti politikust, aki következetesen elutasítja a régi ellenzékkel  való együttműködést. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/05/30/torok-gabor-giro-szasz-andras-belpolitikai-valsag/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Letartóztatták Zimány Linda zaklatóját, és elmegyógyintézetbe küldték

Mint megírtuk, május végén Zimány Linda zaklatója ellen nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki. A Reddit nevű közösségi oldalon …