2024. április 25., csütörtökMa Márk napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 366,00 Ft | CHF: 401,00 Ft
2024.04.25. Márk Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 366,00 Ft | CHF: 401,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Erős a forgalom az autópályákon; egy autó kigyulladt, egy másik szalagkorlátnak ütközött

Hirdetés

Erős a forgalom az autópályákon; egy autó kigyulladt, egy másik szalagkorlátnak ütközött

Az Útinform oldalán, kora délután azt írták: 

  • Erős a forgalom az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán. Ebből kifolyólag már az M0-s autóút törökbálinti szakaszától egészen Herceghalomig szakaszos torlódásra készüljenek az arra közlekedők. Kicsit távolabb – ugyancsak a határ felé – Mosonmagyaróvár térségében baleset történt. A 164-es km-nél a sérült járművek a leállósávon állnak, de a nézelődés miatt megtorpant a forgalom.
  • Szintén sokan haladnak az M7-es autópályán is a főváros irányába. A kiépített sávelhúzásos tereléseknél lassulás tapasztalható, különösen a 122-es km-nél lévő Kőröshegyi völgyhídnál, ahol több km-en araszolnak a járművek.
  • Ugyancsak erős a forgalom az M3-as autópálya Budapest felé tartó oldalán is, az M35-ös autópálya csomópontja és Polgár között. A 185-ös és 172-es km között, a sávelhúzásos terelésnél torlódik a forgalom. 
  • Az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán két hosszabb szakaszon kezdődtek olyan felújítási munkák, amelyek pihenőhelyeket érintenek, és a benzinkút használatát is korlátozzák. Az egyik munkavégzés miatt a Polgári csomópontot és a 183-as km-nél lévő Görbeházi benzinkutas pihenőt is lezárták, a másik munka miatt a 214-es km-nél lévő Kálmánházi pihenő nem használható, és itt sem lehet a benzinkútra kihajtani. Tankolási lehetőség csak jóval előtte, a 106-os km-nél, a Rekettyés pihenőhelynél (Mol), majd a 142-es kilométernél, a Geleji pihenőhelynél lévő töltőállomáson (Shell) van.
  • A húsvéti kamionstop hétfőn 22.00-ig tart, azaz éjszaka közlekedhetnek a nehézgépjárművek.

Továbbá felhívták a figyelmet még arra is, hogy – <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/04/01/utinform-autopalyak-kozlekedes-m3-as-1-es-fout/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Schmidt Mária: Bibliai vésznek éltük meg a Covidot

A XXI. Század Intézet főigazgatója emlékeztetett: egy váratlan, légzőszerveket megtámadó vírus okozott világjárványt, amelyet addig …