2024. május 19., vasárnapMa Ivó, Milán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
2024.05.19. Ivó, Milán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Egyre gyakoribbak a számlaváltós csalások Magyarországon

Hirdetés

Egyre gyakoribbak a számlaváltós csalások Magyarországon

Egy lengyel vállalkozást próbált meg hamis számlával átverni és egy debreceni székhelyű magyar céget megkárosítani egy csaló. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytatja a küzdelmet az online csalások elkövetői ellen a Mátrix Projekt keretein belül – írta a police.hu. A rendőrségi tapasztalatok azt mutatják, hogy egyre több az internetes csalás. A bűnözők tárháza kifogyhatatlan, de a cél ugyanaz, megszerezni a cégek, illetve a magánszemélyek pénzét.

Jelenleg csalás miatt folytat nyomozást a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság egyelőre ismeretlen tettessel szemben. A csaló egy lengyel céget próbált meg hamis számlával átverni 2024. február 12-e előtt, illetve egy debreceni székhelyű magyar vállalkozást megkárosítani.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/05/07/csalas-nyomozas-internet-atveres-hamis-szamla-megtevesztes/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Berobbant az eperszezon, bőséges gyümölcstermés várható idén Magyarországon

Ebben az évben jó eperszezonra számítanak a szakemberek, az RTL arról számolt be, hogy berobbant …