2024. május 22., szerdaMa Júlia, Rita napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 390,00 Ft
2024.05.22. Júlia, Rita Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 390,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Donáth Anna: Magyar Péternek kötelessége lenne vitázni

Hirdetés

Donáth Anna: Magyar Péternek kötelessége lenne vitázni

Donáth Anna, a Momentum elnöke arról írt legújabb bejegyzésében a közösségi oldalán, hogy a magyar választóknak joguk van megismerni a Tisza Párt Európa-politikáját – amellyel nyilvánvalóan teljesen más politikát folytatnak ők a Momentummal. Nemrég arról is beszélt, hogy nem zárkózna el a Magyar Péterrel való partnerségtől, de ahhoz tudni kéne, hogy Magyarék merre terveznek menni. 

Magyar Péter kijelentette, csak a köztévé által szervezett vitán hajlandó részt venni, a Partizánén például nem

– írja a pártelnök, aki hozzáteszi, hogy a köztévében 14 éve nem volt egyetlen politikai vita sem és ne legyenek Magyarnak illúziói, most sem lesz.

Hirdetés

Elmondja, hogy a választás előtti vita a demokrácia hozzátartozó eleme, így ő ott lesz a vitákon, mert kötelességének érzi a részvételt.  Bizalmat kérünk, és tisztelet tanúsítunk az ellenfeleinkkel és a választókkal szemben” – zárja gondolatait Donáth Anna.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdonathannajulia.momentum%2Fposts%2Fpfbid0tbGh6XUNWdJhMuWLamvtiWchjEEFApgoKubHiJ6EcD3fHsNwqtSzSYukSnCUuMQ6l&show_text=true&width=500&is_preview=true" width="500" height="272" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasztas/2024/05/04/donatha-anna-momentum-magyar-peter-vita-tisza-part/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Orbán Viktor: Ha egy ország elfelejti a labdarúgómúltját, akkor nem lesz mire felépítenie a jövőjét

Orbán Viktor azt mondta: a kiadvány elsősorban a helyieknek fontos, de a magyar futball számára …