2024. június 18., keddMa Levente napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
2024.06.18. Levente Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Dobrev Klára dokumentumokat adott át az ügyészségnek, és újra nekiment Sulyok Tamásnak

Hirdetés

Dobrev Klára dokumentumokat adott át az ügyészségnek, és újra nekiment Sulyok Tamásnak

Dobrev Klára a Kormányinfó ideje alatt érkezett a Legfőbb Főügyészség épületéhez, hogy átadja az általa aláírt ügyészségi beadványt, amely szerinte bizonyítja, hogy Sulyok Tamás köztársasági elnök évekkel ezelőtt magyar földeket játszott külföldiek kezére. A DK-s politikust néhány tucat szimpátiatüntető várta. Mielőtt bement az ügyészség épületébe, röviden közölte a sajtó képviselőivel, hogy átadja az iratokat, amelyek szerinte bizonyítják, hogy Sulyok Tamás a földmaffia tagja volt. 

Szerinte egyértelműen bizonyítják a benyújtott dokumentumok, hogy bűncselekményeket követett el a köztársasági elnök. Mint mondta, kizárólag Polt Péter indíthat eljárást ebben az ügyben. Ha a legfőbb ügyész nem tesz semmit, szerinte akkor sem változik a tény, hogy Sulyok Tamás bűncselekményt követett el, és le kell mondania.

Ki követett el bűncselekményt?

Közben a Kormányinfón is szóba került Dobrev Klára szerdai sajtótájékoztatója, amelyről Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter azt mondta, a baloldalon nagy a tolongás, ezért a hamis vádtól sem riadnak vissza a népszerűségért. „Ebben az ügyben legfeljebb ő az, aki bűncselekményt követett el” – tette hozzá.

Hirdetés


Dobrev Klára és Molnár Csaba


7

Dobrev Klára és Molnár CsabaGaléria: Dobrev Klára dokumentumokat adott át az ügyészségnek(Fotó: Tövissi Bence / Index)

Dobrev Klára ezzel szemben azt állította az ügyészség épülete előtt, hogy az elévülés ellenére is bűncselekmény történt. Mint mondta, Novák Katalin nem követett el bűncselekményt, mégis le kellett mondania, ez hatványozottan igaz Sulyok Tamásra is. „Egy no name szegedi jogászból hogyan lett az alkotmánybíróság elnöke?” – tette fel a kérdést a DK-s politikus. Szerinte úgy, hogy Orbán Viktor zsarolható embereket tesz kulcspozíciókba.

„A megkötött szerződéseket szerinte semmissé kell tenni” – jelentette ki, hozzátéve, várja, hogy Sulyok Tamás beperelje. Pénteken újabb részleteket mutat be az ügyről, olyan dokumentumokat, amelyeket helyi gazdáktól kaptak. Az Index kérdésére elmondta, a DK nem tervez demonstrációt Sulyok Tamás lemondásáért.

Köztörvényes, földmaffia, bűnszervezet

Mielőtt az ügyészségnek benyújtotta volna a dokumentumokat, a DK árnyék-miniszterelnöke szerdai sajtótájékoztatóján lemondásra szólította fel Sulyok Tamást. „Bizonyítom, hogy Sulyok Tamás köztársasági elnök […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/05/23/dobrev-klara-sulyok-tamas-demonstracio-ugyeszseg-dokumentumok-dk-allamfo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Letartóztatták Zimány Linda zaklatóját, és elmegyógyintézetbe küldték

Mint megírtuk, május végén Zimány Linda zaklatója ellen nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki. A Reddit nevű közösségi oldalon …