2024. május 19., vasárnapMa Ivó, Milán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
2024.05.19. Ivó, Milán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Bezárták, ingyen dolgoztatták, bántalmazták, majd magára hagyták meghalni a fiatal nőt

Hirdetés

Bezárták, ingyen dolgoztatták, bántalmazták, majd magára hagyták meghalni a fiatal nőt

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába április 28-án kora este egy férfi tett bejelentést: lánya a barátnőjével játszott, amikor egy aszódi társasház előtt holttestet találtak.

A kiérkező rendőrök azonosították az elhunytat, egy 34 éves piliscsévi nőt. A szemle előrehaladtával nem tudták egyértelműen kizárni, hogy bűncselekmény áldozata lett. Soron kívüli boncolásáról intézkedtek, melynek során

az elsődleges igazságügyi orvosszakértő sérült vesét, a koponya hátsó részén agyi bevérzést és több felületi sérülést is talált.

Hirdetés

A halál beálltának időpontját jó pár órával a megtalálása előttre vélelmezte.

A vármegyei életvédelmi nyomozók ezzel párhuzamosan alapos tanúkutatást és adatgyűjtést végeztek. A nyomozás eddigi megállapításai szerint a sértett 2023 nyarán Piliscséven lakott egyik ismerősénél, aki szívességi alapon fogadta magához, azonban egy hónap után egy számára ismeretlen ember érkezett érte, és magával vitte a nőt.

A rendőrök három napon belül a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Pátroha településig jutottak, ahonnan a helybéli kollégák közreműködésével négy embert állítottak elő.

A gyanú szerint az 57 éves H. Béla és 54 éves neje az elmúlt hónapokban személyi szabadságában korlátozták, fizetés nélkül dolgoztatták, és H. Béla napi szinten bántalmazta a sértettet.

A rendőrség adatai szerint a házaspár fia és annak párja is tudott a történtekről, azonban nem nyújtottak segítséget a nőnek.

A sértett április 28-án este rosszul lett, akkor autóba ültették, és Pest […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/05/03/rendorseg-bantalmazas-testi-sertes-aszod-pest-varmegye/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Berobbant az eperszezon, bőséges gyümölcstermés várható idén Magyarországon

Ebben az évben jó eperszezonra számítanak a szakemberek, az RTL arról számolt be, hogy berobbant …