2024. június 22., szombatMa Paulina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2024.06.22. Paulina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Az ügyvédkör elítélendőnek tartja, hogy jogerős bírósági ítélet nélkül köztörvényes bűnözőnek nevezzenek valakit

Hirdetés

Az ügyvédkör elítélendőnek tartja, hogy jogerős bírósági ítélet nélkül köztörvényes bűnözőnek nevezzenek valakit

A Magyar Ügyvédi Kamara, dr. Sulyok Tamás, köztársasági elnökkel kapcsolatos közleményét, politikai állásfoglalásnak minősítjük, jelezte lapunknak az ügyvédkör. Korábban beszámoltunk arról, hogy Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője nemrég benyújtotta az ügyészségnek azokat a dokumentumokat, amelyek szerinte bizonyítják, hogy Sulyok Tamás köztársasági elnök magyar földeket játszott át külföldieknek pénzért.

A Magyar Ügyvédi Kamara szerint a közbizalmat érte ezáltal támadás.

Hirdetés

Azt írták, hogy megdöbbenéssel fogadták, hogy korábbi ügyvédi tevékenysége miatt a köztársasági elnököt „köztörvényes bűnözőnek” és „a földmaffia kiszolgálójának” nevezte egy politikai párt.

Mélységes aggodalomra ad okot, hogy a politikai csatározások hevében olyan vádakat fogalmaznak meg politikai szereplők, amelyek súlyosan sértik nemcsak a köztársasági elnöki intézménybe, de az ügyvédségbe vetett közbizalmat is.

Kitértek arra is, hogy a politikai térben elhangzott súlyos szavakkal szemben a Magyar Ügyvédi […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/05/29/ugyvedi-kamara-sulyok-tamas-koztarsasagi-elnok-ugyvedek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megtaláltuk a vállalkozót, akit Magyar Péter megnevezett a törölt posztjában

Kollár Steve, a „magyar Terminátor” egy rakás címet begyűjtött már: volt világbajnok táncos, ingatlanfejlesztő és …