2024. április 21., vasárnapMa Konrád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.04.21. Konrád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Adózatlan dohányterméket és kábítószert találtak egy afgán férfinél a fővárosban

Hirdetés

Adózatlan dohányterméket és kábítószert találtak egy afgán férfinél a fővárosban

A vámhivatal kedden az MTI-nek eljuttatott közleményében azt írta, az elkövető éppen magyar adó- és zárjegy nélküli dohánytermékeket pakolt át a kocsijából egy sporttáskába, amikor rajtakapták.

A budapesti pénzügyi nyomozók a férfi lakóhelyén adózatlan dohánytermékeket, kábítószergyanús növényi törmeléket és több millió forint készpénzt találtak.

A NAV felfigyelt arra, hogy a benzinkút területén parkol egy másik autó is, amelyet szintén a külföldi férfi használ. A két autóban több mint 1800 doboz magyar adó- és zárjegy nélküli cigaretta és ötszáz adózatlan elektromos cigaretta volt.

Hirdetés

Az elkövető ingatlanjában Elf Bar típusú elektromos cigarettákat, közel hatmillió forint készpénzt, valamint 80 gramm kábítószergyanús anyagot találtak a nyomozók – ismertette a NAV.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/03/26/rendorseg-dohanytermek-kabitoszer-afgan-nav/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hét vármegyére csaphat le a zivatar, kiadták a figyelmeztetést

Vasárnap a kezdeti naposabb időt követően egyre több felhő lesz felettünk, de legalább pár órára szinte …