2024. április 13., szombatMa Ida napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.04.13. Ida Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Visszakapja a pénze felét, aki nem perel Messi miatt

Hirdetés

Visszakapja a pénze felét, aki nem perel Messi miatt

Emlékezetes, akkora felháborodás kerekedett az Inter Miami februári, Hongkongban rendezett felkészülési mérkőzéséről, hogy Lionel Messinek a közösségi médiában kellett bocsánatot kérnie a feldühödött szurkolóktól. Messi bűne annyi volt, hogy a kispadról nézte végig az egész találkozót, egyetlen percre sem cserélték be, holott a meccset – nyilván – az ő nevével és fotóival harangozták be világszerte.

A BBC beszámolója szerint voltak olyan szurkolók, akik a 400 dollárnál is jóval drágább jegyeiket egyedül Messi miatt váltották meg. A meccsen a feldühödött szurkolók többször is megpróbálták pályára követelni a rutinos támadót – sikertelenül. Az igazi gyűlölethullám azonban akkor indult útjára, mikor Messi pár nappal később egy hasonló meccsen, ám Japánban, már játszott.

A lefújás után David Beckham – a Miami résztulajdonosa és elnöke – mikrofont ragadott, hogy köszönetet mondjon a stadionba kilátogató nézőknek. Tapsvihar helyett azonban hangos füttykoncert harsant fel a lelátón. Pedig nem az ő döntése volt, hogy Messi nem játszik, a nézőket ez viszont cseppet sem érdekelte.

Hirdetés

„Majdnem tíz éve várok arra, hogy láthassam Messit élőben játszani. Lehet, hogy hamarosan befejezi az aktív pályafutását, ezért vagyunk most különösen csalódottak” – <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2024/03/19/lionel-messi-hongkongi-botrany-pereskedes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Földöntúli bravúr a svédek ellen, karnyújtásnyira az olimpia női kéziseinknek!

A legfontosabb, hogy lassítsuk a játékukat! – mondta egy nappal korábban Simon Petra a svédek …