2024. július 27., szombatMa Olga napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.07.27. Olga Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Vilniusban nagyot léphet sorozatban ötödik csoportkörös szereplése felé az FTC

Hirdetés

Vilniusban nagyot léphet sorozatban ötödik csoportkörös szereplése felé az FTC

A zöld-fehérek 2020-ban a Bajnokok Ligája, 2019-ben, 2021-ben és tavaly pedig az Európa-liga főtábláján futballoztak, így a korai BL-selejtezős búcsút követően – a feröeri Klaksvík ejtette ki a magyar bajnokot – egyértelmű cél volt, hogy legalább a harmadik számú sorozatban, az Ekl-ben összejöjjön az őszi folytatás. Amelynek főtábláján más magyar csapathoz hasonlóan még amúgy sem jártak.

A ferencvárosi Adama Traoré (b) és Varga Barnabás (k), valamint Federico Marchetti, a máltai Hamrun Spartans kapusa a labdarúgó Konferencia-liga harmadik selejtezőfordulójának második Ferencváros TC-Hamrun Spartans FC mérkőzésén 2023. augusztus 17-én

A ferencvárosi Adama Traoré (b) és Varga Barnabás (k), valamint Federico Marchetti, a máltai Hamrun Spartans kapusa a labdarúgó Konferencia-liga harmadik selejtezőfordulójának második Ferencváros TC-Hamrun Spartans FC mérkőzésén 2023. augusztus 17-én

Fotó: Illyés Tibor / MTI

Ennek érdekében az FTC elhalasztotta bajnoki összecsapását a Mezőkövesd ellen, így hétvégén nem lépett pályára, ráadásul múlt csütörtökön több kulcsjátékosát pihentette az Ekl-selejtező harmadik körének formalitásnak tűnő visszavágóján a máltai Hamrun Spartans ellen. Az idegenbeli 6–1 után itthon 2–1 lett a végeredmény a Fradi javára.

Hirdetés

A játékosok tehát pihenten várhatják az első, litvániai mérkőzést az erőltetett nyári menetelés végén, ami sokat segíthet a megfelelő eredmény elérésében.

Máté Csaba vezetőedző irányításával a hatékony támadójátékra nem lehet panasz, mivel a Ferencváros legutóbbi hat meccsén 20 alkalommal volt eredményes, ráadásul csupán egyszer nem sikerült két gólt szereznie. 

A legeredményesebb a Paksról igazolt gólkirály, Varga Barnabás, aki hat gólnál tart.

Viszont a csapat védekezése még nem állt össze, csak az ír Shamrock […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2023/08/24/labdarugas-europa-konferencialiga-selejtezo-playoff-ftc-ferencvaros/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Párizs minket is várt: az Index helyszíni stábja is rácsatlakozott az olimpiára

A mai nap a rendhagyó, Szajnára tervezett ceremóniáé, holnaptól viszont beindul az igazi nagyüzem a …