2024. július 27., szombatMa Olga napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.07.27. Olga Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Turbó üzemmód ide vagy oda, drámai körülmények közt dől el Hosszú Katinka sorsa

Hirdetés

Turbó üzemmód ide vagy oda, drámai körülmények közt dől el Hosszú Katinka sorsa

Hosszú Katinka az előző hétvégén Londonban az Adam Peaty fémjelezte AP Race Internationalon versenyzett és az április országos bajnokságon elért idejénél jelentősen jobbat úszott 200 és 400 vegyesen is – azonban a párizsi szintidőtől még így is másodpercekkel elmaradt. Jelen állás szerint 200 méteren lehet nagyobb esélye a kvalifikációra, amelyen 1,8 másodpercet javult, és 2:09.87-es teljesítményével már „csak” másfél másodpercre van a szinttől (2:08.43).

A SwimSwam a hónap elején arról számolt be, Hosszú szerepel a Mare Nostrum monacói állomásának előzetes nevezési listáján, ám a végleges névsorban nincs ott. Ugyanerre engedett következtetni az a tény is, hogy a Magyar Úszószövetség beharangozójában felsorolt 23 induló között sem említették a 35 esztendős, kislánya születése után idén tavasszal visszatért úszót.

Mindez azt jelenti, Hosszú mindent egy lapra tehet fel, méghozzá Európa egyik leggyorsabbnak tartott versenymedencéjében, a kvalifikációs időszak utolsó napjaira kiírt római Sette Collira.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/sport/uszas/2024/05/31/hosszu-katinka-milak-kristof-uszas-mare-nostrum-monaco-monte-carlo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Párizs minket is várt: az Index helyszíni stábja is rácsatlakozott az olimpiára

A mai nap a rendhagyó, Szajnára tervezett ceremóniáé, holnaptól viszont beindul az igazi nagyüzem a …