2024. április 22., hétfőMa Csilla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 370,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2024.04.22. Csilla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 370,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Szerdán kezdődik a jegyértékesítés a válogatott márciusi meccseire, de a bérletesek máris háborognak

Hirdetés

Szerdán kezdődik a jegyértékesítés a válogatott márciusi meccseire, de a bérletesek máris háborognak

A bérletesek azt nehezményezik, hogy a mostani árakhoz képest visszaosztva darabra a bérleteiket, azokhoz túl drágán jutottak korábban. Sokallják azt a vélelmezhetően árrésként beépített összeget, ami kényelmüket és biztonságukat szolgálja: az ő jegyük már biztos, nincs több virtuális sorban állás és bizonytalankodás, idegeskedés, internetes eszközök előtt töltött üres óra.

Többen konkrét példát is hoztak.

Amelyikük például 59 ezer forintért vett a nemzeti együttes öt hazai meccsére belépőt idénre – a márciusi, Európa-bajnoki felkészülési találkozók után ősszel három Nemzetek Ligája-fellépés vár a Szoboszlai Dominik fémjelezte csapatra –, ugyanarra a helyre 8-8 ezer forintért ülhet a törökök és a koszovóiak ellen a Puskás Arénában.

Hirdetés

Ebből a matematikából kiindulva az NL-ben – ahol majd Hollandiát, Németországot és Bosznia-Hercegovinát fogadjuk – 43 ezer forintot kellene eltölteniük a három jegyre, ami átlagosan meccsenként 14 333 forintot jelentene. Ezt viszont irreálisan magasnak gondolják.

A magyar válogatott március 22-én, pénteken Törökországot, négy nappal később Koszovót fogadja. Marco Rossi szövetségi kapitány ma hirdetett keretet a két összecsapásra.

Az mlsz.hu hírében kiemelte: a jegyértékesítő rendszerbe való belépéshez nem lesz szükség szurkolói kártyára vagy szurkolói klubos regisztrációra. A jegyvásárlás ezúttal is az előző években alkalmazott (és a múlt heti bérletvásárlásnál is használt) felületen, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon történik. Ennek megfelelően a vásárlás során a név, születési hely és idő adatokat, valamint egy kézbesítési e-mail-címet kell megadni.

A jegyeket négy árkategóriába (4000, 8000, 12 000 és 16 000) sorolták be.

Akik a jegyük/bérletük birtokában ténylegesen részt vesznek a mérkőzések valamelyikén, meccsenként 100-100 pontot kapnak a mérkőzéseket követően, feltéve, hogy már regisztráltak vagy a későbbiek során regisztrálnak az MLSZ Szurkolói Klubba. A jegyek négy árkategóriában 4000-16 000 forintba kerülnek mindkét mérkőzésre. A jegyértékesítés ideje alatt a bérletértékesítés és a szurkolói regisztráció szünetel.

Az Eb június 14-én kezdődik, a mieink először másnap, Svájc ellen lépnek pályára. A csoportkör további két körében a házigazda Németországgal (június 19.), majd Skóciával (június 23.) találkoznak.

Európa-bajnoki felvezetősorozatunk eddigi része:

válogatottfigyelő

Marco Rossi örülhet, kulcsembere ismét szárnyal a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2024/03/12/labdarugas-magyar-torok-koszovoi-valogatott-eb-2024-felkeszules-puskas-arena-jegy-berlet-ar-szurkolo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Franciaországban született meg Babos Tímea 25. trófeája párosban

A magyar-orosz duó, amelyet a második helyen emeltek ki a szervezők, a vasárnapi döntőben 6:3, …