2024. június 18., keddMa Levente napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
2024.06.18. Levente Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Női vízilabda-válogatottunk azért utazik Párizsba, hogy olimpiai aranyéremmel térjen haza

Hirdetés

Női vízilabda-válogatottunk azért utazik Párizsba, hogy olimpiai aranyéremmel térjen haza

Azért megyünk az olimpiára, hogy aranyéremmel jöjjünk haza! Ez nem kérdés! Mindenkinek ez van a fejében. Ha az olimpiára gondolok, csak az a cél, hogy fényesebb érmet szeretnék szerezni, mint az előző olimpián

– nyilatkozott a világbajnoki ezüst-, a tokiói játékokon bronzérmes pólós az MTI-nek a MOB szerdai sajtóeseményén. Hozzátette, úgy látja, most a csapat elég érett ahhoz, hogy ezt meg is tudja valósítani.

D  AS20240212048

Fotó: MTI

„Az előző olimpián a bronzérem az aranyat jelentette nekünk, idén viszont csak az aranyérem jelentené az aranyat” – hangsúlyozta. Szilágyi Dorottya szerint a legfontosabb az, hogy a csapatnak a szíve jó helyen legyen. „Leginkább a védekezés az, ami megmutatja egy csapat erejét. Mi ebben hiszünk, hogy ez visz majd minket előre, ha a védekezés összeáll, akkor bármire képesek vagyunk” – fogalmazott az egriek 27 éves játékosa.

Hirdetés

Elmondta, a bajnokság után két hét pihenőt kaptak, ami nagyon sok, nem is tudja, mikor volt utoljára erre példa, hogy két hétig edzés nélkül voltak.

Hosszú […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2024/parizs/2024/05/22/noi-vizilabda-valogatott-szilagyi-dorottya-parizs-2024-olimpia-aranyerem/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Meglepetés meglepetés hátán: Szlovákia ellen a világ legjobb karmestere is tehetetlen volt

„Ha egészséges, nincs nála jobb karmester a világon. Bármelyik válogatottban bérelt helye lenne.” Ezt nem …