2024. október 18., péntekMa Lukács napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 401,00 Ft | USD: 370,00 Ft | CHF: 427,00 Ft
2024.10.18. Lukács Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 401,00 Ft | USD: 370,00 Ft | CHF: 427,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Nem született döntés a rangadón, az AC Milan közelebb került az ezüstéremhez

Hirdetés

Nem született döntés a rangadón, az AC Milan közelebb került az ezüstéremhez

Öt pont választotta el egymástól a tabellán a második helyezett AC Milant és a harmadik Juventust kettejük szombat esti összecsapása előtt. A két évvel ezelőtti bajnok Milan még hétfőn vereséget szenvedett városi riválisától, az Internazionalétól, amellyel Lautaro Martínezék bebiztosították történetük 20. bajnoki címét. 

A szombat esti mérkőzés első félideje nem hozott különösebb izgalmakat, egyedül a játékrész végén Dusan Vlahovics szabadrúgása jelentett veszélyt, a jobb alsó sarokba tartó lövést viszont Marco Sportiello kapus hárította. Az 50. percben újra foglalkoztatták a Milan kapusát, ezúttal Filip Kostics próbált gólt szerezni a tizenhatosról, miután jól vette át a passzt, de ezt a lövést is védte az olasz kapus. 

GettyImages-2150443880

Fotó: Getty Images

Az AC Milan oldalán egészen a 66. percig váratott magára az első komolyabb lehetőség, ekkor Ruben Loftus-Cheek hatalmas bombát küldött kapura távolról, de lövése centikkel elkerülte a jobb kapufát. A rendes játékidő végéhez közeledve Arkadiusz Milik előtt adódott lehetőség, de vagy Sportiello védett, vagy a lengyel támadó nem talált célterületet, így a vége gól nélküli döntetlen. 

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2024/04/27/serie-a-34.-fordulo-juventus-ac-milan/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hat-nyolc hét kihagyás helyett több mint ezer nap után tért vissza sérülésből az NBA egyik legnagyobb ígérete

Nem sokan hitték volna egy évvel ezelőtt, hogy a 2017-es játékosbörze második helyén kiválasztott Lonzo Ball …